Nieuwe locatie: Gezondheidscentrum 't Plein

Met trots kan ik u mededelen dat we een prachtige nieuwe locatie gevonden hebben. Per 25 januari 2016 zal de praktijk van de Maasstraat 15 verhuizen naar de begane grond van het voormalig Rabobank gebouw aan Plein 1945- 105. Deze hele begane grond is verbouwd en Gezondheidscentrum ’t Plein geworden. Ivm de verhuizing zal de praktijk 25 en 26 januari 2016 gesloten zijn.

In de nieuwe praktijkruimte zijn meer spreekkamers. Zodoende zullen Esther de Jong, POH/praktijkverpleegkundige voor begeleiden van patienten met COPD en diabetes en Koen de Bliek, POH-GGZ/ psycholoog, meer spreekuur gaan doen. Ook Margot Smit en ik zullen onze spreekuurtijd gaan uitbreiden. Margot zal net als Esther op de woensdag een avondspreekuur gaan doen.

Op Maandagochtend zal Romy Nijssen, dietiste bij ons in de praktijk spreekuur gaan houden.

Op Woensdag zal de Brijderstichting in de huisartsenpraktijk spreekuur houden, laagdrempelig en vooral dichtbij.

In het Gezondheidscentrum zitten ook de verloskundigen van IJmuiden eo. Zij hebben in hun praktijk een nauwe samenwerking met echoscopische, Elly Verduijn van Echobureau Babywatch. Ik verheug me enorm op de samenwerking met de verloskundigen en de echoscopiste. Zo kunnen we de lijnen voor onze zwangere patienten kort houden!

De apotheken Ledeboer en Kuylman zullen in het Gezondheidscentrum een servicepunt starten. Overdag kunnen bestelde medicijnen aan de balie opgehaald worden, in de avond en nacht uit een automaat in de muur aan het Plein 1945, met een persoonlijke code.

In verband met de sluiting van de Velsertunnel zal Het Rode Kruis Ziekenhuis een Buitenpoli openen in het Gezondheidscentrum. Welke specialismen spreekuur zullen gaan houden is nog niet duidelijk. Wel is het zo dat de specialisten allemaal enorm enthousiast zijn. Ik kijk uit naar een samenwerking met grote mogelijkheden, waar niet alleen ik maar juist ook de patienten heel erg blij van zullen worden!

Geen verhuizing zonder openingsfeest. Een datum is nog niet bekend, dus hou de website in de gaten!


01-12-2015